Friday, September 14, 2012

Race Kit




Ahad ni Zara
berlari tuk Giant Kids Run.
Giler besar tshirt tu.
Orang kenit, size kecik pun
tetap besar gak. ;)

First time dia masuk cam gini.
Tapi idak la dia lari sorang2.
Tuk kategori ni,
mummy or daddy leh temankan
lari sekali.
So ai akan berlari ngan Zara.

Saje masukkan dia camni.
Bagi dia sronok.
Kalau tak kat umah
asik kena marah ngan mummy je haha

Tak pikir tuk menang
Kalau menang kira bonus tu :)


4 comments:

Eliss Mie said...

seronok2 jugak event mcm ni. last year ada jugak join berjalan utk jantung ofiz hubby, sekali dia tak nak berjalan. berdukung jer dengan abah dia. lepas tu serik dah nak join. hahahaa

Has said...

yati, Has ni seram ok. aeisy ni dia bkn blh terima if x menang..masak lps tu kami kena belikan dia hadiah!! hahah...hr tu train dia slow jog dgn Has..jap2 tanya dah sampai belum..dah brp km la..;)

annapeje said...

ala yati napa x ajk aku nk lari gaks nk kasi kurus ahahha pastu aqil neh hah asik nk belari ..elok sgt la tue konpem dpt no 1 ahaha

fiza said...

Good luck zara.