Tuesday, September 4, 2012

Bola bola bola



Cerita pasal enZaf
Selain dari dia main golf,
dia mmg active main bola.
Kalau tak futsal,
padang besar.

Futsal dia main 2 kali seminggu.
Tiap Khamis dan Jumaat.
Kekadang ada gak dia main Isnin
kalau ada org ajak dia.

Golf jgn kata la,
weekday weekend,
main ngan customer, supplier
ngan kawan pun ada jua
ape2 je la :)

Pasal bola padang besar,
dia suka masuk liga2 ni.
Dari bujang sampai la skang.
Dulu ai rajin la ikut dia,
skang ni dah ada sikenit2 ni
mmg jarang la sangat.
Last gi tgk dia main,
masa sblom bersalinkan Ariq.

Sabtu lepas dia ada final game
bola padang.
Latest dia main tuk 2735 League 2012.
Apesal nama liga tu 2735
sbb liga tu untuk pemain umur
27 hingga 35tahun sahaja hahaha

Dia main tuk striker.
Sepanjang liga ni,
dia dapat wat 4 gol saja.
Okay la kan dari takde hihihi
Team dia dapat no2.
So bawak balik silver medal.



Akak Zara muka baru bangun tido.
Nak pose ngan medal daddynya :)

Sesapa kekawan disini
husband ke boifren ke
or reader lelaki sini,
yang minat nak join liga2 ni,
leh gi facebook PlanetFootball
liga ni tuk Klang Valley tau :)

Lebih elok dia main sukan
dari dia main perempuankan
hihihihi

enAsben uols suka sukan ape?

4 comments:

CikPuanHaLia said...

Yer betul..at least kita tau apa yg dia suka. Hubby aku??? takyah cakap pun ko dah tau kut..hihihi

annapeje said...

asben i minat kemas umah ahaahaha ...bagus la zaf neh suka bersukan peje suka makannnnnnnnn :P

Has said...

badminton, badminton dan badminton :)

atty's said...

along lak suka moto