Wednesday, September 19, 2012

Makan steamboat plak


Smalam dinner date ngan bffs
Semestila seronokkan
dapat jumpa kawan2.

Sblom puasa kami
gi makan seafood kat jeram [
entry]
Kali ni kami gi
makan steamboat plak kat Kg Melayu Subang.

First time ai gi sini.
Teringin nak pegi sblom bersalin,
tapi ada je hal tak dpt dielakkan.
Gara2 si Nani n Nowwa la,
bgtau makan steamboat
kat sini best..
sbb bole wat grill skali.


Pic atas ni baru sampai,
so nampak kemas je tempat,
steam n grill...
tengok dah ujung2 nak balik..
ngeri ngan sepah bagai hahaha

Sronok dapat lepak bersama ngan kawan2.
Semangat makan dan semangat borak!



Pic bawah ni curi dari fb Nowwa.
Satu2nya gambar yg ada muka puan blog.
Tgk badan tu yg masih kembang..
bila nak susut tak tau hehe



Style makan adalah buffet.
Murah je RM21.90 dewasa.
Budak RM9.90 (6-12thn)
Kalau nak tau lebih details
Island BBQ Steamboat ni,
leh click kat website dorang [here]

5 comments:

DaZzlingLilLy said...

sekali sekala jumpa bff sambil bersteamboat mmg best kan..

zailamohamad said...

standardlah tu yang bila anak dah 3..tapi ko ni kecil molek, comey je kalau berisi sket pon sebab tetap maintain muda remaja gittew:P

atty's said...

kty ni pun,lama dah ngidam nk mkn steamboat,lom ksampaian lg

Has said...

meriah je bila kuar mkn ramai2 dgn kwn2 ni.

Aisyah Nazurah said...

Kak, kalau minat makan macam ni cube pegi dkt alam avenue, shah alam sek 16. dpn JPJ padang jawa. nama kedai tu rebus-rebus. lagi banyak choice drpd island ni n sedap sgt! Try tengok dkat FB die rebus-rebus steamboat & grill.
selamat mencuba :)