Wednesday, September 26, 2012

Birthday Girl


Minggu lepas 13hb
kami gi celebrate
birthday Aliah.
Makan sket je kat Chili's,
pastu kami nak ke umah SgBuloh plak.
MakToknya buatkan makan2
tuk birthday Aliah ni.
Sayang betul MakTok kat cucukan :)

Sementara tunggu makanan,
harusla mummynya nak bergambar
dengan birthday girl



Kami makan nachos dan steak.
Sikit la sangatkan haha
Pas habis makan,
Zaf order Molten Chocolate Cake
and letak satu candle skali.

Aliah yg tak sabar nak tiup.
Kemain suka lagi
sampai meleleh air liur.
Menambahkan lagi kesedapan cakenya haha



Zaf yang melayan dan menyuap dia.
Bagaikan puteri. :)



Zara plak tukang perabis
cake adik dia.
Chocolate ni mmg serah kat dia.
Nak plak ada icecream lagi la.



Suka bulatkan mata bila bergambar.
Pekejadahnya anak oi.

Aliah makan sket je,
dia lebih suka nak main kaler2.
Sambil nyanyi Happy Birthday kat diri sendiri.



Mummy enterframe skali lagi.
Nak bergambar ngan Ariq.
Tapi tido plak.



Teruk betul mataku itu,
dah macam panda.
Dah la muka tak siap,
tak de nak bermakeup.
Orang tgk pun xsenonoh betul.
Korang sila la suggest padaku,
korang pakai ape tuk bagi takde eyebag.
mahu hapuskan segala
bengkak dan kehitaman itu huhuhu

6 comments:

zailamohamad said...

walaupon mukamu tak bermake up tapi tetap menawan..eh eh apa rahsianya babe??

annapeje said...

hahaha nampak sangat ko x cukup tido kihkih...aha aliah bole geng dgn aqil sbb x suka mkn....aku nk geget pipi ariq skali bole ahaha

annapeje said...

hahaha nampak sangat ko x cukup tido kihkih...aha aliah bole geng dgn aqil sbb x suka mkn....aku nk geget pipi ariq skali bole ahaha

Uncle Lee said...

Hi Nurhayati, nice blog you have. Love the way your pics have those tapes.
As well your new style bahasa.
Saya punya bahasa sebelum Merdeka.
Great looking kids you have.

Have a nice weekend, and keep a song in your heart.
Lee.

atty's said...

tak make up pun,tetap jelita je, happy belated besday aliah.

Has said...

haah..nmpk yati tak cuikup tido...x pasti nk suggest apa..yati try beli eye-patch...elianto ada jual. letak dlm peti sejuk..free2 pakai. sejuk je rs...