Thursday, May 31, 2012

Main masak-masak


Lama dah akak Zara
mintak belikan kitchen toys.
Tapi kami ni asik tertanggguh je nak beli.
Sblom ni ada gak
tgk2 kat Toys R Us tu kan.
Bole tahan gak harganya.
Sbb tu la tak beli2 gak hehehe

Pastu ai pun survey la
cari kat internet
kot ada yg jual murah2.
Cari kat Mudah.com pastu
jumpa la kitchen cam Zara nak.

Tgk2 iklan tu,
rupa2nya dekat je ngan umah.
Kat Kota Damansara gak.
Ai pun ajak la Zaf gi kedai dia.
Leh tgk skali kitchen tu besar mana kan.

Barangnya sama je jual cam kat Toys R Us.
Yang pasti lagi murah. :)
Sempat jua ai snap dlm kedai dia hihi



Banyak toys dalam ni
rambang mata jua nak pilih mana satu.



Set tuk boys pun banyak.
Cam burger stall,
mechanic tools..
Sape ada anak boy leh beli kat sini jua.



Aliah dok berkenan kat kete ni.
Masa nak balik mengamuk dia taknak.
nak car nak car katanya
Kalau umah landed mummy angkut skali nak oi.


Zara yg tak sabar dah nak suh daddy
pasangkan kitchen dia.
Sblom tu bergambar dulu.
Peace 3 jari huhu


Sronok dapat main akhirnya.



Jangan korang berdua berebut sudah.
Itu pun main ada gadoh sket2.
Aduhhh



Ni alamat kedai tu
kot korang nak gi beli ke kan

MY QUEEN TOYS
43-2,Jln PJU 5/10,Dataran Sunway,
47810 Kota Damansara,Pertaling Jaya.
Contact no.016-9821212 (Agnes)
Bussiness Hours : 11.00am - 10.00pm ( Mon - Sun )
Email: myqueentoys@hotmail.com
Blog: http://myqueentoys.blogspot.com/

4 comments:

atty's said...

yeah dah besar zara leh jadi chef ..

Has said...

akak zara..masak apa tu? ery suka sgt dgn mechanic tools.. dah 2-3 kali beli set tools aja. workstation lom ada..

linahilmin said...

http://www.facebook.com/tengku.aima
i ada beli brg dr dia ni.. best oooo.., sgt murah! :)
comelll ahhhh kak zara ngan peace 3 jari! hi hi..

annapeje said...

best nyer aunt nk tumpang main bole hehehe anna tau kedai kat mana hehe