Wednesday, May 9, 2012

Puzzles Game kat Ipad


Dulu kita main puzzle pakai board tu je kan.
Skang ni dah canggih main kat gadget je.
Cam iPad ni.

Akak Zara mmg minat game yg bercorak puzzles2 ni.
hantu puzzles mak ai panggil hehe.
Skang ni Aliah pun minat gak.

Ai pun mmg suka download segala macam
game kat iPad ni tuk dorang.
Dan ape yg ai perasan,
Aliah suka 2 jenis puzzles ni.

Puzzingo



Feveret game akak Zara


Heydooda! Animal Puzzle Deluxe



Ni wajib main sblom tido.


Pada kawan2 Aliah & Zara,
sudi2 la share ngan kami,
game ape yg best uols main :)

4 comments:

eray said...

salam kenal, just following ur blog. kakak rayna pun tgh suke layan puzzle kat ipad, skg nie tgh enjoy yang thomas & friend.

Has said...

skrg ni hero has duk main FLCommando, Illusia2, Enddless war. games tembak2 gitu :)

Neeza.Areef said...

my doter klu kt hp ske main hello kitty salon

annapeje said...

alligator apa tah aqil suka main mcm puzzle la gake hehe kene berfikir :P
n monkey apa ekk ahahha teruk betul daya ingatan nanti aku cek blk :P