Saturday, June 2, 2012

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-6


Harini 02/06/2012
Genaplah Ulangtahun Perkahwinan kami yg ke-6.
Tak sangka 6 tahun sudah hihi
Byk cabaran dan dugaan sepanjang kami bersama.
Semoga ikatan ini membawa kami ke syurga.

EnZaf yg wish terawal 3 minit sblom kul 12pg.
Tak kisah la kan,
kurang2nya dia wish dan ingat.
Sbb time ni dia tak balik umah lagi.
Masih meeting tak habis2 tu :p


Saje tanya dia yg keberapa.
Bole salah
hahaha
Saje jua ai gertak dia


Dok kira kot bape.
Pastu reply.
baru betul hehehe


Tak kisah la yg keberapa tahun pun kan.
Yang penting dia sentiasa bersama kita.

Hadiah ai tak beli pun ape kat dia.
Baby dalam perut ni
kira hadiah tuk dia aci tak??!! :)

12 comments:

linahilmin said...

happy anniversary babe!
happy together forever okay! amin!

Mrs Linda said...

Happy 6th year annv kak yati ;)

CikPuanHaLia said...

Happy anniversary beb.
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga abadi..insyaallah.

Hadiah dalam perut tu sangat besar n tak ternilai harganya.

annapeje said...

happy anniversary darling moga selamat melahirkan baby boy yg ditunggu2 n moga berbahagia sehingga ujung nyawa :D

Has said...

happy anniversary yati & zaff. semoga bahagia milik kita

Neeza.Areef said...

happy anniversary yati n suami..

Liyanaroxx said...

happy anniversary kak yati n hubby...semoga berkekalan ke akhir hayat! Ameen~ :)

Ismi Umar said...

Betul le tu. 5 thn sblm pukul 12 malam. Tepat 12 malam baru 6 thn.. hihi.. happy annibesary Yati..

atty's said...

happy anniversary yatie dan suami,semoga kalian bahgia hingga ke syurga.amin

atty's said...

happy anniversary yatie dan suami,semoga kalian bahgia hingga ke syurga.amin

Dee said...

happy anniversary to yati dan suami..moga terus berbahagia hingga ke akhir hayat..

lupa sket2 tu oklah sis..jgn lupa langsung..hihihi..

4 Kay-E said...

Happy anniversary Yati & Hubby.
Semoga berkekalan.