Tuesday, May 1, 2012

Wish List: Burberry Handbag


Updated*
Sudah beli!!!



Lama tak verangan.
Especially handbag.
Nasib freekan hihi

Ai teringin nak satu handbag dari
cap Burberry.
Tak perlu yg mahal giler.
Nak range yg murah2 je pun.
(tapi mmg semua bagku pun yg range murah2 haha)
Janji ada seketul dlm collectionkan.

Antara bag yang menawan hatiku.
Nova Check Tote



Haymarket Tote Bag



Haymarket Check Tote Bag



kalau ckp kat zaf ni
mau dia ckp,
"handbag" kat dlm perut tu nak keluar dah.

piccas credit to Burberry.com


7 comments:

annapeje said...

aku suker no 2 tue cantik weh hehehe

DaZzlingLilLy said...

yg no satu tu i suka sebab kaler dia menarik..hehe..verangan adalah baik utk terapi minda..

Eliss Mie said...

yg murah2 tu pun sama ngan gaji pokok eliss :p hehehehe

Has said...

suka tgk yg 1st tu...lawa

4 Kay-E said...

Suka.. suka.. no 2 tu.. hehee..
'Handbag' dlm perut lain... Special ;)

Nurhayati said...

dah usha kat Gardens..

beg no 1 tu tak masuk butik, kalau nak kena booking.

beg no 2 mmg cantik, tapi leather trim yang cerah wat ku takut nak beli.. nanti confirm cepat kotor

beg no 3 pun cantik jua, classic gitu. SA tu kata beg ni cepat laku plus dia paling murah antara 3 haha

aS_c0mei said...

Saya ada yg no 2 tu.sayang sgt!mmg bhgn leather trim tu senang melekat color lain,tp tak nampak sgt.hehe