Monday, February 21, 2011

Double Duo Duet

* Updated
Zaf kata tak perlu lak beli.
Gabak sangat la double stroller ni.
Sian kat ai yg kenit ni nak angkut stroller bapak gajah.
Kita paksa Zara jalan.
Kalau tak bole gak, beli aje stroller kecik satu ;-)


Haish.. kami terpaksa cari stroller baru.
Si Akak Zahra ni malas giler nak jalan.
Kalau pegi mana2 mesti nak dok dlm stroller je.

Sian Aliah tak leh dok dlm stroller.
Asik dok kat dlm carrier je.
Skang ni kecik bole lagi la.
Kalau dah besar patah pinggang.. tapi skang pun dah lenguh gak.

So misi mencari mana yang best dan praktikal nak beli.
Ntah bape plak harga stroller ni, mesti mahai.
Kalau dapat free kan best hihi




8 comments:

atty's said...

kty suka yang kaler merah tuh

Joy said...

suka yg no 1...agak2 susah tak nk handle duo duet stroller ni ye..

zailamohamad said...

kalau zaila harus carik yang ada 3 seat;)

Liza said...

my vote for chicco...(boleh vote ke)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk suh bli yg no 1 tue gaks hehe

YANI said...

pick chicco!! practical yet stylish... my 2 cents :)

AngahSayang2314 said...

angah suka graco tue cantikkk

mamamarissa said...

pegprego tue smart la :)