Thursday, February 17, 2011

Backpack

Kelmarin en asben mintak opinion mana satu yang cantik.
Dia nak beli backpack baru tuk isi laptop dia.

Alpha Backpack



Arrive Backpack

Nasib dia tunjuk 2 je.. kalau banyak
pening gak nak pilih.
Tapi diriku yang dengki kata 2-2 tak cantik.
Sbb dalam hati eeii dia nak beli bag.
Tuk wifenya takde ke.. hihi
Dengki kan kan kan

Pastu dia kata, u pilih la nak beli ape jugak.
Ha.. terus menerusku kata 2-2 bag tu cantik
hahahaha terus tak dengki.

Dan dan tu gak la cari nak beli ape.
Tgh2 browse tu terminat la kat cik tote ini.

Villa Tote.
Alasan takde bag kaler itam.
Padahal dah ada satu, tapi yang ada tu berat.
Tak larat nak bawak.
huh alasan alasan lagi.




Tak pun beli payungnya aje.
Sbb yang ni auto open & close.



Cari pengganti payungku victorinox ni.
Yang ni auto open je close manual huh
Skang Vic ni kat service centre, hantar repair.
Rosak tak leh auto open.
Dah dekat 5bulan dah hantar tak siap2 lagi..
huh giler lembap..



Okay gi butik
Tumi kat KLCC sabtu ni.
Sekian.

6 comments:

shila ariff said...

setuju pada Arrive Backpack...100% setuju jugak pada Villa Tote....like it so much!!!...

p/s: pompuan mmg tak leh lari drp masalah handbag n high heels..wedges...so 'tamak'..tak penah cukup ngn satu!!!...huahuahua...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahaha sambil selam minom airkan hehe

Joy said...

Arrive Backpack! lawa warna nye

Dee said...

yg warna brown tu cantiklah..yg u pilih villa tote tu pun cantik jugak..

mrsharis said...

memang hati berbunga-bunga bila hubby nak belanja kan..hehehe. Best jek. :)

ladyheart said...

The classic shoulder bag is back in fine form. The latest reinventions of this timeless bag style. Exotics, which have been a major presence in the designer handbag market
chanel bags