Monday, February 14, 2011

Dengki



Nak tercabut dah otak ni rasanya.
Geram betul kat GM.
Dia bukan tak tau kita ni cuti.
Time2 cuti ni la mintak macam2.
Satu persatu ada je sms dia masuk.
Kalau dah tak suka tu kan..
Memang ada je menda dia mintak itu ini.
dengki betul, tak bagi orang idup senang hihi

Ye la dia kata "U selalu takde bila diperlukan"
hahahah betapa penting betul aku ni kan.
Haish ape nak buat..
Dia bos, kita ni kuli aje..
ikutkan je la.

7 comments:

DaZzlingLilLy said...

huwaa...geram nya kalau i time2 cuti ni ada call/sms dr opis...

linahilmin said...

klu boss cuti, takde nya kita nak call / sms dia bagai kan! :(

atty's said...

kdg bos kty mcm ni jugak.time kita cuti ..ada je sms ..kol tanya itu ini

tapi ari ni dia sms kasi tau takyah dtg opis ..kiranya kasi cuti ..sbbnya dia pun tgh bercuti rupanya ..tade lah gangguan.

Dee said...

biasalah dpn mata xde lak nak cari..cuti je tetiba byk nau hal kan..sabar jelah sis..kita kuli..nk buat camanakan..

Joy said...

tula kan..nk buat cam ne..kita kuli aja...#senasib

shila ariff said...

huhuhu..sabar je le yati...

mummysyafie said...

yati..lenkali kalau cuti off hp. hihihihi...