Monday, February 7, 2011

Bag Organizer

Mmg elok bebenor la ada
bag organizer tuk diriku yang
jenis humban je semua segala macam
dalam handbag.

Ni baru nampak sket..
ada lagi kat ceruk dalam tu
harta karun yang terselit.
Paling susah bila
nak cari kunci ke tisu ke
Handphone pun iyer gak,
menda2 kecik la especially.
Mula la korek sana sini huhu


Bila dah ada JEAN ni (nama bag itu hihi),
terurus la sket.
Dah nama organizer kan..
kalau tak organize gak
tak tau la, kena tukar nama hihi
Tak de lagi kelam kelibut
mencari harta karun dalam tu.


Ai beli bag organizer ni kat Gin & Jacqie, ISetan
Model Name: Organize Jean.
Kaler ni la sama purple.
Leh view kat
website, ada harga sekali.

10 comments:

DaZzlingLilLy said...

betul la bagus beg ni..kekadang phone bunyi tu jenuh seluk2 cari phone..

Joy said...

practical nye. sesuai tak utk NF kita tu ;)

mrsharis said...

yaaa...aku pun jenis main sumbat jer segala benda dlm henbeg. Paling seksa bila bab mencari kunci keta. Tp aku dah oder keyfinder dari ceera..hehe. Pasni senang la sikit.
Tapi tgk bag organizer ni pun best gak. Menyenangkan kita. Aku klu amik gmbr segala isi perut beg ni mmg blh pengsan tgk..sampaikn pernah terjadi aku terbawa diapers anak g ofis..

Sidratul Muntaha said...

ahhaa
Gin and Jac
aku ade satu organizer ni
kaler biru tua
then ade handbag kaler ijo jed
ni haa
orang tua belikan aku dekat2 nak beranakkan dak ara tu.
huhu
sangat2 best wooo
adik aku yg pakai guess pun jeling2 gaban
mihahahhaa
aku organizer tu buat isi ape benda yg kecik2 cam pencuci muka,krim bontot anak aku,minyak yuyi,lipgloss,tisu basah n segala mak nenek benda kecik boleh letak.
hak yg lain cam pampers ank aku 2 keping (satu abang n satu lagi adiknya) ku ltk dlm handbag
aku recommended bagi mak2 org klu nka beli handbag or organiner
silalah beli G&J punya
berbaloi - baloi.

Dee said...

mmg memudahkanlah ye..

zailamohamad said...

maksudnya ada bag kecil dalam handbaglah ni??

macam bagus je, sesuai ntok mummy2 yang handbag mereka dah macam poket Doraemon dah ni pasal semua benda ada dalam tu;D

shila ariff said...

organizer bag??..ada gak ye...1st time dengar nih...saiznya besor mana?

Nurhayati said...

lilly: ha betul2.. nak cari handphoe sampai dah habis bunyi pun lom tentu dapat cari haha

joy: sangat2 sesuai ngan NF kita :)

mrsharis: sama la ngan aku weh.. ngan diapers, toys semua ada.

ayu: baguskan G&J ni.. mmg pasni nak beli henbeg plak.

dee: haah sis

zaila: haah ada bag kecil dlm henbeg. betullah dah jadi mak ni mmg macam poket doraemon.

shila: ada byk size. leh refer website tuk agak2 besar bag tu.

atty's said...

nak terjah website tu .

Liza said...

liza baru jer beli smalam, senang skit nak tukar bag, takde yg tercicir