Sunday, February 6, 2011

1st Giveaway: You & Brooches Giveaway


Tahun 2011 ni byk rezeki mencurah2 masuk kat kami sekeluarga.
Syukur Alhamdulillah.
Disebabkan itulah,
tetiba terasa nak wat GA tuk blog ni.
Alah giveaway yang biasa aje dan simple seadanya.

Memandangkan tuan blog ni suka pada brooch.
Haruslah GA ni berkaitan ngan brooch jua

Jadi pada sesapa yang suka brooch jua, jom join GA ai ni yerk.




Syarat2 penyertaan tuk join GA:
1. Copy badge contest di atas, paste badge dan link entry ini di side bar dan entry di blog anda.
2. Buat satu entry tentang You & Brooches Giveaway ini di blog anda,
bersama gambar anda dan brooch mengikut kreativiti.
3. Tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini.



Pada sesiapa yg gambarnya creative dan mencuit hati tuan blog
pasti mendapat hadiah yg menarik.
Hadiah semestinya dari Denni Kenji :)


GA ni sekejap je.
Tarikh tutup penyertaan: 06 February 2011 (sunday)

3 comments:

Ginger said...

GA! Best tu...

Salam kenal..

mJ said...

alaaaaa tak sempat nak buat huhuhu

Joy said...

terlepas la...