Saturday, February 26, 2011

Demam

Harini kami tak kemana.
Akak Zahra tak sihat, demam.
Subuh tadi badan dia dah rasa panas.
Nak pakaikan cool fever dia taknak.
Just tuam ngan kain kat dahi bagi sejuk sket.

Pastu panas dia makin tinggi, daddy bawak dia gi klinik.
Kena masuk ubat kat montot, sbb dah tinggi sangat panas dia.


Sian dia, nampak sangat tak bermaya.
Tak macam kebiasaan dia, melompat berlari bagai.

Akaknya dapat demam dari adiknya la.
Aliah dulu demam. 2 hari demam.
Kena hari khamis.. alhamdulillah harini baik.
Alih2 akak dia plak yg kena.
Patut la baik dah kan, dia dah transfer kat Zahra :-)

11 comments:

zailamohamad said...

alaaa siannyaaa...macam nilah kalau anak kecil lagi, take care ya & akak Zara, jangan lupa makan ubat tau
*hugs & kisses from untie zaila*

Liza said...

get well soon zahra! take care!

linahilmin said...

get well soon zahra sayang!

AngahSayang2314 said...

semoga cepat sembuhhh.. ye akak zara

mEiZ SHA said...

alaa ciannyer kakak..;)
cepat baek ye!!

waa adik guling2 ye transfer demam kat kakak ye..:)

dilazfamily said...

ala sian yewr dia.
nak ajak join HB. Klik sini for info http://heartbeat.my/?rid=6189

mrsharis said...

mcm tu la bila anak dah 2 kan..risau tu makin bertambah. Pas sorg, sorg pulak..
semoga zara cepat sembuh.
p/s: adik makin bam bam..

LIP (^_^) said...

hopefully she'll get well very soon...

CuTeMiUt78 said...

ala sian dia demam ya... zahra senang makan ubat tak..?? klu mirul tu kan.. pantang nampak ubat.. nak je dia makan

Joy said...

zara..cepat2 baik demam

CiKaYu said...

zahra demam pun nampak gorgeous