Friday, December 25, 2015

Setel Kelengkapan Sekolah


Wah syok cuti panjang ni kan.
Mesti ramai kawan2 pun gi berjalan.
Dalam ramai kata gst dan semua mahal,
tapi bila booking hotel semua penuh.
Padia!!! hahahaha

Cuti Maulidur Rasul & Krismas ni kami kat sini je.
Esok baru gi berjalan ;)
Oh yer barang2 sekolah Zara pun setel dah semuanya.
Kalini beli tak byk mana sgt.
Baju sekolah dia masih muat,
dan masih elok dipakai,
tudung pun sama.
Zaf tanya takde beli ke tudung,
cantik lagi mcm baru.
Sama cam kasut dia tu hehe
tgk la sape maknya :p

Gi membeli kasut sekolah Zara kat Jusco je.



Masih setia ngan brand Pallas.



tapi kalini Zara dah bertukar citarasa,
kemain anak dara aku ni
design dah feminin.



Dapat kapur kasut free.
Tahun lepas pun sama dapat free gak,
baguslak tu setahun mmg ngam pakai 2 botol.
Jimat dah tak yah membeli.

Pastu beli sikit brg stationary dia.
Oh ye botol air sama tak masuk dlm gambar.



Tapi beli ni pasti beli lagi,
tak ingat dah bape kali beli warna pensel dia,
pensel pemadam pembaris pun sama gak la.
Botol air haha jgn dicerita,
tak kira ngan tertinggal,
pecah bagai.
Rasanya 3-4kali gak la beli baru ;)

Gi kedai buku sekolah dia,
beli buku latihan plak.



Kalini pun tak byk masa nak masuk Tahun 1.
Sikit je :)
Oooo baru teringat ada beli bag baru tuk dia.
Kemain Daddy belikan bag baru,
kalau nak pakai lagi bag yg ada ok je ai rasa.
Jgn tiap tahun beli bag baru sudah,
eh mcm mengata kat diri sendiri je pun
mengada nak bag baru setiap tahun :p

Okay habis dah satu part,
tinggal nak balut buku teks
n cop2 nama dia.
Baju tudung dah siap2 gosok gantung.

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

annapeje said...

ahahaha x kan asik pak menteri jerk nk bejalan bagai rakyat pon nak entertainment ngan berehat hahaha ...ahahaha x per la setahun sekali ..tiap bab botol n alat tulis tue mmg kalo bole hari2 beganti :P