Thursday, December 17, 2015

Breakfast di Luar


Ahad lepas ai gi breakfast ngan kawan.
Decide makan kat Village Park.
Lama giler tak makan kat sini.
Sbb kat sini pagi2 je ya ampun,
ramai giler...
meja penuh,
Q sentiasa panjang,
orang yg dok menunggu nak makan pun ramai.
Kalau bawak budak2 ni mmg
tak la jawabnya.
Kebetulan nak makan ngan kawan2.
Ape lagi ke sini la kita.

Anis & Nowwa.
Tak sangka plak Anis nak join,
tup tup dalam whatsapp group dia dah otw hehe



Sementara menunggu makankan,
amik la gambar ;)



Anis makan mee bandung singapore.



Ai semestinya la nasi lemak.
Cari nasi perut kebuluran.



Makan borak gelak,
tu je la bila ngan kekawankan.



Perut pun dah kenyang,
cuaca pun dah panas.
berpeluh2 duk luar ni.
Harusla tapau tuk suami ngan anak2 kat rumah.

2 comments:

annapeje said...

ahahaha mmg best kalau dapat melepak ngan kengkawan bole lupa anak laki kahkahkah

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)