Monday, December 7, 2015

Mini Gathering at Jaja's Home


Sabtu lepas makan2 ngan kawan sekolah.
Kalini jumpa kat umah Jaja kat TTDI Jaya.
Konon cakap ngan Nowa & Nani tak dpt datang,
tp saja wat surprise datang jua.
Dorang dua tu dah sedih2.
Nowa siap offer nak dtg amik hehehe

Cuaca hujan lebat Sabtu tu,
sampai banjir2.
Alhamdulillah berjaya gak sampai umah Jaja.
Masuk2 tgk Fid dah ada,
baru nak makan,
katanya tak lunch lagi :)

Tuan umah masak spaghetti
n nasi impit kuah kacang.
Sedap sangat2.



Borak2 ngan Fid,
Nani sampai.
Harusla bergambar ngan dia.
Nowa masih berwasap tanya ai nak dtg amik ke tak.
So ai antar gambar ni kat dia,
suh dtg cepat hihi



Bila dah berjumpa ngan kawankan,
harusla seronok berborak2.



Anak2 pun seronok dapat main.
Tak ingat nak makan dah.
Gambar ni Aliah yg amik.



Mini gather je takat ni buat,
nak dapatkan semua kawan kelas tu berkumpul
susah sangat.
Hopefully one day dapat la jumpa ramai2.

Dan ai rasa bertuah disekelilingi ngan
kawan2 yang baik hati.
Moga ikatan persahabatan 19 tahun perkenalan ni,
membawa hingga ke Jannah.

Dan Tq jua kat enZaf sudi melayan karenah
dan hantar wife dia kat umah kawan.
Hantar je la pastu dia merayap ntah ke mana hehehe
Jadila kan.
Balik sblom Maghrib,
Zaf ada bola malamnya.

3 comments:

Has78 said...

seronok kan dpt jumpa kwn2 lama. nak2 kawan zaman sekolah

annapeje said...

aaa memang best tapi kita neh bila tah nk bejumpa kihkih ...aku dengan kawan sekolah pon plan jerk jumpa x tak lagi hahaha... weh somel la shawl ko hehehe

Nurhayati said...

has: tul.. kawan ekolah mmg terbaik!

anna: ko la anak dah hantar kampung pun tak free2.. huhu menyampah. shawl pink nampak aku ayukan hahahah :p