Thursday, April 16, 2015

Mould & Paint


Sambungan dari entry ini [link]
Ingatkan dah masuk bilik,
boleh la baring rileks bagai.

Tp Zara Aliah dah bising2,
nak painting yg beli kat ToysRUs ni.
Selagi tak bukakkan.
When? When? When? tanya huhuhu



Isi dlm kotak.



Sebelum nak buat,
suh dorang bilas badan
dan tukar baju.
Nak mandi dah lewat malam,
nanti selesema plak.

Siap semua,
ape lagi Daddy la melayan hihihi
ai is tukang snap gambar je.

Daddy buat mould.
Kena tunggu sekurang2nya 1jam
tuk kering.



Zara setiap minit tgk jam
dah ke blom.
Sabar je la nak oi.
Masa ni pun dah kul 11lebih.
Dorang sanggup tahan mata,
semata nak warna menda alah ni.



Daddy dia buat 6
so sorang dpt kaler 2.



Gigih okay nak buat.



Si kenit ni pun sama kusyuk.



Bagus menda ni,
nak nak tuk Aliah.
Sgt fokus.
Dia dah la jenis tak dok diam.
Bila tgk dia kusyuk dan fokus
tuk 30minit kagum okay hahaha



Hasil seni anak2.
Serious tak nampak lagi sesapa,
yg kreatif hahaha
Ariq tu xleh kira la sbb kecik lagi. ;)



2 comments:

annapeje said...

anak pompuan la kot yg suka bab camneh kalo dpt kat aqil hitam tros warnanya ahahaha

Has78 said...

pandai anak2 dara yati meng color. ada color2 gak.

btul kut anna. kalu dapat kt ery..hitam trs gak.