Wednesday, April 1, 2015

Frozen Fever & Cinderella


Uish dah Aprilkan.
Cepat betul masa,
dah dekat setengah tahun dah.
Rasa mcm takde pencapaian yg baik tuk diriku ini.
Mengaji pun byk skip hari,
bad yati, bad yati :((

Okey ni nak citer hari Sabtu lepas,
kami takde plan nak buat apa.
Makan kat Homst.
Makan mee sup,
diet konon.



Then ai suggest gi tgk wayang.
Zara Aliah nak tgk citer Cinderella.
Nak tgk citer tu sbb nak tgk Frozen Fever.
Dorang dua ni tak tau pas ni nak gi tgk wayang :)



Frozen Fever ni khas tayang
tuk movie Cinderella je.
Sempena Birthday Anna :)
Tayang sblom start citer Cinderella.


pic googled

Gi Strand Mall.
Daddy beratur beli ticket.
Minah ni dah semangat dah nak masuk dlm.



Tapi movie start lagi sejam.
So lepak bawah,
dorang berdua cam biasa la berlari je keje.



Susah betul nak amik gambar ngan Ariq.
Dia tak suka pandang camera huhuhu



Tak ramai sgt orang okay la.
Lagi 20minit cerita nak habis,
Ariq dah bising.
Boring agaknya sbb bukan citer diakan.
Daddy pun boring sampai tido hahaha
Cerita perempuan. ;)



Zaf bawak Ariq keluar.
Habis citer jumpa dorang kat bawah,
Ariq tgh main kat lobby.
Pastu kami keluar jejalan
sampai ke ttdi jaya.
Pusing2 ntah kedai apa dia cari.
Tapi tak ingat sabar je la.

Pastu dinner kat Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang.
Habis makan balik.
Ahad tak keluar.
Dok umah seharian :)

3 comments:

mummy_ayu said...

best kan...frozen fever tu??

Has78 said...

sabtu lps has pun seharian kt rmh. ahad baru jjcm.

Nurhayati said...

Tue la.. Happy je citer tu.