Tuesday, April 7, 2015

Dating ngan Bekas Tunang


haha tajuk memang tak bole blah.
Tapi memang betul pun
Sabtu baru2 ni keluar
ngan bekas tunang :p

Sblom tghari hantar anak2 kat umah Mak Tok.
Then kami pegi kat Strand Mall.
Pegi dekat je pun.

Lunch kat Delicious.



Zaf makan sandwich,
sbb nak main bola.



Dia kalau nak bersukan,
xleh makan banyak.
Pastu ngan ai2 pun kena
tak bole makan byk gak huhu
So makan pasta.
Apa nama lupa.



Pas lunch tgk movie.
Ape lagi citer baru.
Fast & Furious 7.
Best citernya
sedih pun ada.
Oh Paul Walker :((



Masa dlm wayang,
adik ai whatsapp
Zara tanya Mummy nak FT bagai.
Pastu Ariq plak cari huhuh
Anak oh anak,
korang ni xbg chance Mummy nak dating.

Habis movie gi amik kete.
Sblom masuk Strand
Zaf hantar kat kedai basuh kete.
Basuh wax polish bagai.
Ngam2 siap bila kitaorg sampai.



Dapat la dating 3 jam lebih.
Jadi la dr takde.
Pastu amik anak2.
Tapi lepak dulu kat Sg Buloh minum petang.

Pas Maghrib Zaf gi main bola.
Habis bola dia whatsapp
team dia dapat no 2.
Habis dah liga dia.
Tinggal lagi satu team dia ngan liga ape ntah.
Haish la macam2 dorang ni.
Tak kisah la kan,
at least kita tau dia bersukan.



4 comments:

Has78 said...

best nye dating. has lom sempat g tgk lagi fast 7.

Eliss Mie said...

lama jugak x deting ni. bila la dorang nak besar, leh tggl pi dating..hehehe

annapeje said...

eh dah tukar keter baru yer hehe ...untung la mak apa dating pon x dpt lagi neh ahaha

Nurhayati said...

Lama dah tukar. Sejak ko pindah kita lama dah xberjumpa2 huhu