Wednesday, April 9, 2014

Kuantan Getaway


Lama tak bercuti tepi pantai.
Akhirnya dapat gak ikut Zaf.
Dia ada meeting n main golf kat Kuantan.
Kita ikut menyelit sama haha.

Kami tido kat Swiss Garden Resort & Spa.
Kali ke-2 datang sini.
First time dulu tahun 2012 :)[link]



Bestnye cuaca,
tak sabar nak mandi manda.



Pas Asar turun pantai.
Angin kuat giler,
cuaca pun tak panas sgt.



Ariq first time jejak kakinya kat pasir.
Tak sangka dia tak takut,
suka dia dpt main pasir.
Siap makan lagi sabar je la haha

Sblm mandi layan anak2 nak main pasir.



Dah puas main pasir
akak2 dah terjun kat laut.



Ariq je masih kusyuk main.



Lama sket tgk akak2 dia dah main air.
Baru dia pun nak join sama.
Kami berlima mandi laut sampai kul 6.
Pastu sambung mandi kat swimming pool plak :)

2 comments:

MrsHaris said...

Bestnya g bercuti :)

Nurhayati said...

ko pun baru jugak balik bercuti ke sabahkan. mandi laut juga bestttt