Friday, January 3, 2014

ZiTech Portable Power Bank


Citer 2013 tak habis2 lagi :p
Lama xpegi Low Yat.
Petang Sabtu lepas kami ke sana kejap.
Sbb malam tu MakTeh ai ada wat makan2 kat umah dia.

Singgah makan petang dulu kt dlm Low Yat ni.



Sementara makanan sampai,
anak2 mmg xhabis ngan egg2 ni huhu



En Zaf kalau masuk kopitiam,
mesti order telur separuh masak
& roti bakar.



Ai makan sandwich je,
diet konon haha



Budak kecik ni
slalu wat ai geram.
Ada je perangai dia buat.
Havoc gitu ;)



Dah kenyang,
baru start berjalan tgk barang.
Plan nak cari Power Bank.
Sbb ai slalu bising bateri phone
cepat sangat habis hihi

Giler rambang bijik mata tgk kat sini.
Bersepah2 power bank itu ini,
nak harga camtu, nk harga camni.
Kalau ai sendiri cari mmg pening la.
Dgn orang ramai mcm semut lagi.
huhu migrain terus.

Zaf gi kedai kawan dia.
Dia je yg gi tgk ape nak beli,
ai sibuk tgk anak2.
Orang kat dlm ni kan ramai,
xleh leka.



Si kenit ni tak nak dok diam,
ke sana sini selamba je jalan.
Ai yg penat kejar dia huhu



Setel dah cari barang.
Menunggu kete sampai.
Zaf kalau gi Low Yat mmg jockey je.



Ni la power bank yg dibeli.
Konpem la pink tu ai punya :)
Zaf pun beli gak tuk dia kaler hitam tu.



Brand ZiTech.
Ada 15bulan warranty.
5200mAh RM110.
Takat ni alhamdulillah okey.
Biar tinggal 10% bateri
dapat charge 3x iphone ai tu.
Pastu yg ni bole charge 2 phone/ipad serentak.
Wah mcm promote plak hahaha
Yang penting phone ai xkehabisan bateri lagi sudah:)
Thank you enZaf!!

2 comments:

CikPuanHaLia said...

Pinkkk..suka..suka.. Smartfon ni mmg bateri laju je kan..tak macam nokia dulu2..huhuhu

annapeje said...

mampu ko pg low yat kalo aku mmg peje x nk pg ahahha ank 2 kalah ko ank 3 ahahha yer la dah 3 gaks sbb campo dlm pewot kahkah...cute power bank ko aku nyer gedabak nyampah ahaha wpon free :P