Thursday, January 9, 2014

Shawl Baru


Smalam dapat parcel.
Kalau dgr orang ketuk pintu,
dia la orang pertama yg berlari ke depan.
Pastu gigih nak bukak,
xsabar nak tgk ada ape.



2 plain shawls.
Warna gold & purple.



Materialnya sangat cantik,
very high quality of chiffon.
Jahitannya plak memang kemas.
Price jgn kata mmg berbaloi.
Kaler purple tu RM10 je,
gold RM15.

Close up jahitannya.
Perfecto.



Beli dgn Has.
Bole view kat IG dia honeylanz
Byk lagi warna and design shawl yg ada.
Has, pasni leh create FB page & IG account,
khas tuk online business.
All the best to you friend!

Ai baru berkecimpung
dalam dunia bershawl.
Chiffon antara material yg ai minat.
Selain dari sejuk ianya flowy.
Pastu style skang pakai ala2 messy.
Jadi kalau senget benget ke takde hal haha
Tapi masih byk lagi kena tambahkan koleksi.
Printed shawl 1 pun xde lagi,
alasan yg kukuh nak bagi kat Zaf ni ;)

4 comments:

CikPuanHaLia said...

cantik..
Rajinnya has. Btw, kdg2 pakai shawl lagi senang dari tudung bawal..kan.

Has said...

yati...thanks for purchase n tqvm for positive feedback! Has masih baru mencuba..

annapeje said...

ahahha dah agak dah ... tue la harga plak sangat murah nanti if has naikkan harga kita has kasi special price kihkih ...cantik :D

Sidratul Muntaha said...

mmg tgk ig kak has
sgt2 lah cantik shawl ni
tpi haku tak lepas la jah nak pakai shawl
tak sampai dada haku
lap ayaq liur jelah