Sunday, December 1, 2013

Ke Midvalley semalam


Keluar pas Asar.
Itu pun jem hala nak ke MidValley,
banyak giler kete.
Masing2 dah bergajikan
nak plak skang tgh Christmas Sale,
harusla ramai org bershopping bagai.

Giler ramai manusia kat MV.
Sesak dan naik rimas plak ai.
Kami singgah makan kat Big Apple.
Zara nak makan oreo donut katanya.

Ha amik Daddy beli 4 ketul terus.
2 ketul lagi donut nestum feveretku hihi



Suka la dia dapat makan ape yg dia nak.
Ngan comot2 mulut ko nak.



Aliah ni ape akak dia makan,
dia pun nak.
Dia jenis senang makan,
bagi ape je semua telan :)



Zaf kata dia nak gi tgk stall kat tgh2 tu.
Katanya ada nampak kuih muih.
Bawak balik rojak buah.
Sedap kuahnya, pedas2 manis.



Pastu dia beli putu piring.
Feveret dia.
Ha ko tau Anna,
aku citer kat dia dlm kete
yg ko kata putu bambu sedap tukan.
Terus cari putu hahahaha



Nasib putunya memang sedap.
Cuma dia lembut sgt,
pegang rapuh.
Tercuit2 makan haha

Jalan2 kejap pusing2 MV,
pastu balik.
Tak dan nak shopping sbb dah rimas huhu

Balik dari MV,
singgah Taman Tun beli nasi lemak singgit.
Dinner ni je :)
Sorang 2 bungkus haha



2 comments:

CikPuanHaLia said...

Nasi lemak singgit memang sedap kan. Dulu masa sarat mengandungkn Harraz aku mmg gila makan nasi lemak bungkus. Hampir tiap hari haris belikan ;)

annapeje said...

ahaha ye ker mmg fav habis neh nanti suh dia try beli kat nasi ayam tue tp putu bambu la neh putu piring kihkih...rajin nyer g mid aku pon pening g sana