Tuesday, December 3, 2013

DipnDip lagi


Khamis lepas mengedate ngan school classmate.
Nama dia pun yati gak
gelaran dia Tee B.
Nak bezakan dgn ai yg Tee K.
Kecik dan Besar hahahaha comelkan :p

Dia nak mkn DipnDip katanya.
Tak pernah try lagi.
Ai pun ape lagi,
laju2 cakap okay hihi

Suka sbb dah ada kat The Curve,
xyah dah nak gi jauh dan sesak tu kat Bangsar.



Sampai dlm kul 5petang,
ramai gak org dlm kedai,
nasib ada lagi satu table kosong.
Kalau tak kena la tunggu huhu.

Hmm order pun lom lagi,
tapi dah bergambar beria :p
Aliah with auntie TeeB.



Zara tgh makan fries
ai suh bergambar,
Dah penuh mulut tak sempat nak telan,
kejam mummy ko kan :p



Dip Crispies Aliah punya.
Nak order lain plak,
tapi dia nak marshmallows.



Brownies Crepe tuk ai.



dan Banana Wrap kawan ai punya.



Ariq takde dlm gambar ni
sbb dia tgh tido.



Lama sket baru dia bangun,
tapi mood dia tak berapa baik.
Celik2 mata nampak ada org lain.
Jadinya jenuh ai nak ok kan dia huhu

Still malu2 tapi mahu haha
Pandang je cekelat depan tu kan.



Suka tissue holder ni,
mcm nak rembat je :p



Bergambar sblom balik.
Sblom nak bergambar ni pun,
anak2 ai dah berlari sana sini,
jenuh panggil balik.



5 comments:

annapeje said...

waaaa nangis dalam hati sbb yati pg dip2 lg ahahha eh siapa yg amikkan gambo tue aahahhaa

Has said...

Tee K stand for?

Farah said...

yeay dah ada kat the curve..senang sikit nak pegi.

Fiza Rahman said...

Sedapnya ☺☺

Nurhayati said...

tee = yati
k = kecik