Monday, December 9, 2013

Birthday Presents


Hadiah dari seorang kawan.
Dari Tee B yg gi makan kat DipnDip tu [link]



Memang suka Fruit Tart.



Dia mmg tau ai kumpul keychains
selain dr fridge magnets.



Pastu bg menda ni dr Ikea,
kata Tee B menda ni tuk barang krismas.
Tapi dia kata leh gantung keychainku.
Suka suka sukaaaaa



Cantik bila dah gantung keychain2ku itu.




Tak sangka dia nak bagi hadiah.
Sangat hargai.
Moga persahabatan kita berkekalan hingga akhir hayat.

3 comments:

Eliss Mie said...

suka keychain yer. suka jugak tapi simpan dalam kotak jer.bagus jugak ada display mcm tu.lagi satu suka gak idea gantung keychain dalam frame tapi kea kumpul bagi banyak dulu la :)

annapeje said...

ooo igtkan ko letak gambar apa aritue blur2 hehe upanya letak key chain kihkih

Fiza Rahman said...

Menarik lah tempat gantung keychain tu.