Tuesday, December 10, 2013

Drive pegi balik ke KLIA


Khamis lepas hantar enZaf gi KLIA airport.
First time ni hantar dia ada Ariq dan akak2nya jejauh.
Sblom ni Daddy dorang kalau gi travel,
flight awal pagi.
Memang xde la nak menghantar.
Kalini dia pegi tghari,
so Zaf suh hantar dia.

Pegi Jakarta ada bisnes meeting + golf.
Meeting atas padang :p



Pas dah hantar semua,
ai plan nak ke Giant.
Nak beli susu Aliah dan lunch skali.

Nak beli 1-2 brg je,
tapi bila dah ada anak2 ni,
tau2 dah ada 10 brg ada dlm troli.



Habis shopping
tanya Zara nak makan ape.
Dia request Chicken Rice Shop.



Ariq seronok makan pai tee.
Tapi makan kulit je la.
Isinya ai yg habiskan.



Sebelah meja kami,
ada sorang makcik ke kakak ke,
dok usha je kitaorg.
Heran sgt ke ai n anak2.
Pelik betul perangai org ni kan.
Nak kata bogel tak plak.
Mungkin kami ni kecoh sgt kot haha

* Esok Selangor cuti. Ingat nak pegi Zoo..joms :)

5 comments:

Eliss Mie said...

aquaria ada less kat groupon. x tau dah abes ker belum. x pernah lagi bawak nuha ke zoo. maybe diorang pelik, ramai adik dia...yati kan kecik :p hehehe

annapeje said...

mau nyer x tengok...mak budak kecik comei anak 3 plak ahhaha pastu g soping sendiri makcik tue kagum tue think positip wakaka...weh zoo x best baik ko pg farm in the city hehe

CikPuanHaLia said...

Dia kagum tu T. Ko blh handle 3 org ank kecil sorg2. Group on ada tiket murah T..cer try test tgk ;)

Has said...

btul bak komen anna & lia. dorang tu kagum tgk yati handle ank-ank sendiri.

Fiza Rahman said...

MEmang terror ah handle anak 3 orang. Kalau daku lah...kena fikir byk kali sebab qhalif tak reti dok diam.