Thursday, November 21, 2013

Shopping & Pre- Birthday Dinner


Smalam berjalan ke One Utama.
Kami bertiga je (Aliah & Ariq).
Zara dok umah Mak Tok.
Cuti sekolah ni dia tido sana.
Seminggu je.. :)

Lepak jap kat Baby Room.
Lepas susukan Ariq.



Suruh Aliah join akak dia tido umah MakTok.
Taknak plak dia.
Siang bole la tinggal tp
malam nak tido mencari Mummy.
Kalau dapat tinggal sanakan best.
Bole la Mummy relax sket kat umah hahaha



Menambah koleksi necklace tuk anak dara.
Skang minat pakai rantai plak dorang.



Beli kat Pumpkin Patch.
Semua ni untuk Zara.
Aliah baju dah banyak,
turun temurun dari akak dia je.
Masih elok lagi, jadi tak yah beli :p



Balik sblm Maghrib.
Pastu nak keluar balik.
Dinner ngan Nani kat Secret Recipe.
Plan yg xdirancang.
Tetiba je siang tadi ajak terus on :)



Aliah nak kek,
tapi makan sket aje.
Order kids meal tuk dia n Ariq pun xmakan.
Sudahnya ke perut Mummy dorang :((



Nani belanja makan.
Katanya pre-birthday dinner gitu.
Awal 2 hari hihihi
Thanks Nani,
moga melimpah ruah rezeki ko.

Sempat pow Mummy beli menan
kat depan SR ni.
Nasib murah sbb tu belikan jugak.
Selain mengelakkan Aliah tu mengamuk huhu



Kepenatan satu hari keluar.
Balik2 umah salin baju,
dorang main toys kejap.
Pastu terus tido.

5 comments:

annapeje said...

kesian aliah sama nasib mcm arfa asik seken jew aunt ana pon kene mcm tue sobsob ...ahahha kalo aliah g umh maktok lg pjg la langkah mummy kihkih

Fiza Rahman said...

Nak aliah pakai necklace yer. Anak dara ku itu suma tak nak. Ikat rambut pon tak nak.

Sylarius Yusof said...

Menghabiskan makanan yang tidak dimakan oleh anak-anak merupakan punca utama pertambahan berat badan bagi orang yang sudah berumah tangga. Haha.

Saya pun selalu terkena benda yang sama. Anak tak habis makan, si ayahnya yang terpaksa habiskan.

Has said...

ery pun cam ni. pakai bj 2nd abg ac je

attyfir said...

itulah kan tugas mak.
asal anak tak abis makan ..kita abiskan
samalah kita yati..uhuhuhhu