Monday, November 18, 2013

Semua tak menjadi


Semalam adalah hari tak menjadi sedunia.
Aktiviti ai dan aktiviti Zaf.
Smalam ada birthday party kawan kat Puchong.
Silap ai jugak la sbb lambat mintak alamat.
Ofkos la tuan umah tu super duper bz.
Pernah pegi umahnya sblom ni tapi lupa.
Whatsapp kawan2 yg kenal
mintak no phone,
ada yg xtau dan ada yg xreply haha
Sudahnya kami pegi Setia City Mall makan.

Ke sana sbb petang tu Zaf ada bola padang area situ.
Lunch kat Kenny Rogers kul 4 petang,
tp Zaf cam biasa la kalau ada bola
makan sket je alas perut.

Dah habis makan gi beli jajan sket.
Pastu terus ke padang bola.
Mamat tu tak sempat nak main
sbb ujan lebat hahaha
Sian dia dpt main hujan je kan. :p

Pas Maghrib terus ajak makan.
Lapar katanya.
Dah siang td makan sket je
pastu tak main bola plak haha.
Tetiba enpon dia wat perangai.
Siang tu dah perasan skrin cm ada masalah.
Pas main bola tu konpem
skrin gelap.
Dah satu hal nak mencari phone ganti.
Dah la kul 5pagi dia nak ke airport,
gi Jakarta main golf.
Bagi pinjam phone ai taknak.

Muka stress enZaf ;)



Bye yang..
Moga semuanya selamat pergi dan balik yer.

5 comments:

Dee said...

nak pegi birthday party yushua anak watie wynn ke sis? kalau ye..napa tak call dee..eh..entah2 no dee pun sis takde..hehehe..xpelah..xde rezeki..

xpelah..moga hari ni segala urusan sis dipermudahkan ye..amin..

Sidratul Muntaha said...

kami pun tak pergi..
otot bdn sakit2 dgn tak cukup rehat 2 - 3 ari
mmg thun ni dgn thun lps takde rezeki nk pergi besday party umah kaka wati tu

annapeje said...

ahahha ada hikmah kot :P en zaf taknak pakai cik isteri nanti isteri x der fon plak kihkih

CikPuanHaLia said...

Aduh..aku lupa majlisnya smlm. Lg pun sabtu n ahad baru ni mmg ada program.

Btw..nti sampai situ zap blh beli tepon baru..hehe

Zaila Mohamad said...

itulah kalau nak keluar tapi takde perancangan betul2 memang kompem akan ada masalah (pengalaman sendirilah) sebab tu aku kalau nk keluar ada event mana2 aku suruh laki aku google dulu jalannya sebab aku ni buta jalan..huhu

pastu kn make sure henset banyak bateri kalau tak mamfos kena marah dengan lakis endiri (bila sesatlah)..huhu