Thursday, November 28, 2013

Facebookku





*semua pic dr google.com

Ai suka facebook.
Macam2 ragam perangai org dlm tu kan.
Yang suka selfie,
yang suka motivate
suka bebel
suka kondem hahaha
Masing2 ada citarasa sendiri.
Dan semua tu menceriakan timeline ai.

Bagi ai plak lebih suka upload gambar
dr wat status.
Selain gambar anak2 (diri sendiri :p)
buh gambar makanan terutama dessert
dan gambar ngan kawan2 gak.
Paling penting ni gambar ngan kawan2,
sbb itu adalah salah satu cara ai
menghargai kawan yg ada.
Keluar lepak makan minum ngan kawan2 mmg best :)

Suka sbb kat fb bole create album,
jadi ai wat kenangan dan memori kat situ.
Kalau instagram xbolekan
jenuh la nak scroll gambar kalau byk.
Sbb tu jarang nak guna.
Tapi kalau nak cerita lebih buat entry dlm blog :)
Sayang blog ni.
5 tahun dah bersama suka duka perjalanan hidupku.

4 comments:

DaZzlingLilLy said...

blog,fb,ig tiap satu social network tu ada keistimewaan tersendiri..i pn kdg suka up kat blog,kdg suka fb...

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
janji boleh connect

Zaila Mohamad said...

aku kalau ambil gambar suka guna IG sebab boleh edit terus, kemudian kita boleh upload masuk fb/twitter juga

tapi kadang2 setengah gambar rasa macam xbest share dlm fb, faham2 jelah nanti ada yang suka, ada yang kondem, memacam kan?

apa2 pun aku minta maaf kalau ada status aku yg boleh mengguris perasaan ko, selalunya status aku bersifat motivasi untuk diri dan semua orang tapi kadang2 ada yang tak suka, what to do..manusia ni memang Allah ciptakan berbagai ragam dan sifat jadi kena saling menerima kelemahan masing2 utk menjadi yang terbaik kan?

Has said...

Has update secara random. mcm2 ada.