Tuesday, November 12, 2013

Dip'n Dip, The Curve


Actually gi The Curve tu,
nak makan cokelat kat Dip'n Dip.
Lama dah tekak ni rasa nak makan,
tapi memikirkan jauh kat Bangsar,
asyik je la tangguh.
Nak tunggu enZaf free
kena gi time weekend,
konpem la ramai org, jdnya malas.

Plannya Khamis tu ai nak pegi OU
berkomen kat FB Anna
dia bgtau ada bukak kat The Curve.
Ape lagi laju je la ai pegi haha.
Cancel terus OU :p



Kami berempat aje.
Gi time wikday blom habis opis hour,
memang tak ramai.



Ragam anak2 sementara tunggu makanan sampai.



Aliah mmg perangai sakai selalu haha



Ariq dok sibuk main menu,
tutup bukak selak 100kali.



Ai order Dip Crispies.
Zara yg request sbb
nak marshmallow katanya.



Lagi satu order Brownies Crepe.
Aliah yang nak.
Ai suka sbb dalam crepe tu ada brownies.
Jadinya tak muak sgt bila makan ngan cokelat semata.



Zara tension sbb
yang dia order Aliah makan hihi



Bila dorang dah kenyang makan cokelat.
Ape lagi sugar rush la semua.
Hazab la ai tgk ke'hyper'an mereka bertiga.

Main kerusi suka suka
gelak ketawa ape ntah seronok sangat.



Main baby chair plak.
Sampai duduk kat lantai huhu



Ai memang muka xmalu bila
bawak anak2 gi makan.
Konpem riuh huru hara.
Mesti orang tension tgk memekak bagai :p

Hmm kalau sape nak pegi Dip'n Dip
kat The Curve ni.
Gi kat tingkat satu,
link bridge hala nak gi eCurve.
Dekat je ngan mcD eCurve situ. :)

9 comments:

annapeje said...

wowiee sonok la ko dpt pg weekday mmg sorgaaa aku neh sbb keje takot x terhandle kalo nk pg weekend sbb dah x larat nk dukung ...tggu baby kuo la kot kita lpk ahaha pitam

DaZzlingLilLy said...

marshmallow zara tu mmg nmpk yummeh..biasa la tu yati,budak2 kan,takkan diorang nak duk diam jer..biar la lincah dan aktif mcm tu takpe wpun kdg2 menguji kesabaran

Dee said...

dip n dip ni sesekali bolehlah..sbb dee rasa mcm overprice je..hehehe..

attyfir said...

terliur kty nengoknya .

4 Kay-E said...

Yeay!.. dah buka kat curve ye.
Kalau nak gi yg Bangsar, selalu malas. sebab kena menapak dlm panas dari BV. hehehe.
nnt boleh try kat curve pula :)

Nur Farhana said...

Price dye okey tak?

Nur Farhana said...

Price dye okey tak?

Nurhayati said...

pricenya agak mahal kalau nak makan coklat tp kalau blom try bole la cuba. :)

chenta nana said...

best kan kalau bawak anak-anak pergi makan-makan ni... seronok tengok diorang happy