Tuesday, October 22, 2013

Minum petang kat PappaRich


Weekend kami suka pegi The Gardens.
Gardens ni kira rumah ke3 selain dari OU.
Zaf suka datang sini
sbb dia tak suka masuk KL.

Tak lama lagi kat The Gardens nak bukak Gucci & Hermes.
Wow makin ramai org kaya kat KL skang ni.
Ai suka sbb leh cuci mata.
Dan cuci poket Zaf hahahaha

Minum petang kat PappaRich.
Izinkan puan blog enterframe.
Ariq tgh menyusu dan tido.



Zara yg sudah besar.



Order Roti Stim with butter & kaya.
Zara punya.
Harga dia bole dapat sebuku roti gardenia
sobsobsob



Ai order Longan Milk Honey Iced.
Sedap dan longankan menambah susu badan.



dan teringin nak makan Brownies with Icecream.



Tapi cam biasa la anak yg makan.
Nak nak si Aliah :)



Dah habis lepak,
balik umah sblom Maghrib.

Sempat bergambar sblom keluar kat parking lot.





6 comments:

DaZzlingLilLy said...

ariq pun dah pandai posing..big boy already..rasa kejap dia dh besar

Sidratul Muntaha said...

org uamh tak suke pegi sini sbb dia failed parking
sabo jelah...

attyfir said...

kty pun suka lepak kat paparich.
tp kt bangi :)

Has said...

baru 2 x rs nye sampai sini

annapeje said...

ko x leh posing tepi nampak debob ahahha...ko x per cuci poket zaf slalu sian dia berat nk bwak ahaha

Nurhayati said...

aku mmg gemok. xde pun kurus haha