Wednesday, October 16, 2013

Hari Raya Haji 2013


Raya haji tahun ni memang ala kadar sesangat.
Pakai je apa yg ada.
Seperti biasa tiap kali raya
mmg tugas kita la mak mak ni uruskan anak.
Berpeluh2 siapkan dorang ni,
bila time kita nak bersiap dah penat hahaha..

walaupun susah nak dikejutkan,
nasib mood 3-3 org ni baik.
Dah siap2, alas perut sket
pastu sesi amik gambar.
Ha part ni pun seksa.
Nak bagi semua pandang kamera
ada la dekat berpuluh2 kali snap.
Tau la masing2 bukan reti dok diam.

Dah puas bergambar baru gerak ke umah mak pak ai.
Menu raya kali ni lontong.
Xtau dah bape round ai makan.
Giler banyak.
Lepak umah mak sampai petang.
Malam baru beraya kat umah inlaws plak.
Sana masak rendang ayam daging lemang bagai.
Start harini menu kita daging je.
Jgn sembelit sudah hahaha..





6 comments:

annapeje said...

amboi mommy bershawl glitters gitue hehe ok la zaf tue sporting kalo peje x nak layan begambo2 neh :P..

Dee said...

cutenya..zara kan tu pakai selendang..

CikPuanHaLia said...

Bestnya umah mak n MIL dekat je..dalam 1 hari boleh gi dua2..

selamat hari raya beb..

Siti Fatimah said...

comels semua :)

attyfir said...

zara sgt cute mcm perempuan melayu terakhir..sama gak ngn mamanya ...

4 Kay-E said...

Nice family pic!
Complete sume pandang kamera :)