Tuesday, October 8, 2013

Birthday & Farewell Party


Sabtu lepas ada birthday party
dan farewell party dari Nurul.
Satu2nya kawan blog yg paling lamaku kenal.
Almost 5years eh rasanya dah 5 tahun kot.

Wat makan2 sblom dia fly ke UK
further study :)

Tema Hello Kitty birthday anaknya Yayang.
Comel dan cantik deconya.
Tgk cake tu,
perghhh menggugat perutku haha



Birthday girl malu2.
Sbb ramai orang kerumun depan dia,
sambil nyanyi2 birthday song :)
Happy 4th Birthday Yayang!!



Habis potong cake,
ai amik cuppcakes ngan marshmellow
request dari Zara.



Pastu ai amik nasi lauk.
Lapar makan tak ingat dunia.
Lauk2nya semua sedap.

Selain tu ada Nasi kerabu,
Laksa, Laksam, kambing panggang eh byk lagi la.
Tak larat nak amik gambar.
sbb masuk dlm perut adalah lebih penting dr segalanya.

Tgh makan,
datang Has dan hero2nya.
Lepak jap borak2
pastu dia nak balik dah.
Lama tak jumpa dia.



Pastu Nurul plak datang.
Borak2 kejap.
Pastu terus ajak bergambar.
Dah alang2 tu kang tak sempat nak amik.
Tuan umah bz melayan tetamu.



Seperti biasa,
tuan blog ni sambung makan lagi.
Amik rojak.
sedap sangat.
Pastu makan apam balik hahaha



Macam2 stall ada kat umah Nurul.
Ada cendol, charkuewtiau, aiskrim,
satay, buah rambutan langsat..
dah rasa cam pasar malam okeh
sangat bestttttt
standby perut je sumbat semua.

Dah kenyang tak ingat.
Last skali sblom balik,
ai terjah candy buffet ni.



Amik semua okey.
Sesi tamak berlaku.
Bukan tuk anak2 makan,
tapi maknya yang makan.
Ai makan time anak2 tido,
feeling kanak2 riang yg sedang sugar rush
makan candy..
lama weh tak makan menda2 camni.
hover gitu.

Anak2 pun sronok.
Dalam party bag kemain macam2 dapat.
Dah tu belon lagi.
Meriah.



Thanks Nurul jemput kami.
Semoga u sekeluarga dipermudahkan kat UK nanti.
Rindu kat korang nanti huhu
Doa2kan la kot Zaf tetiba ajak
gi sanakan haha
Mode verangan datang :p

3 comments:

annapeje said...

wowieee best nyer ...terliur aku ahahhaa amboi yati ko mkn ke apa tue ahahha

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Makanan pon sedap2 yer. Bila plak turn kita nak berjumpa yer ☺

Has said...

rugi lupa nk mkn laksa n keow teow. balik rumah baru igt :D