Wednesday, October 30, 2013

Kempunan kat Belanga


First time makan kat Belanga.
Kami pegi kat Empire punya.



Datang sini sebenarnya
nak makan laksam.
Tapi hajat tak kesampaian.
Laksam dah habis huhuhu



Sblom sampai ke Belanga ni,
Aliah & Zara sempat paw Kinder Bueno.



Ariq main toysnya je sudah.



Carrot milk tuk ai dan sirap selasih tuk Zaf.



Sebabkan tak dapat makan laksam,
ai order Nasi Kerabu.



Anak2 makan Nasi Lemak.



Zaf makan Nasi Dagang.



Seriously memang semua sedap.
Portionnya pun banyak.
Sampai tak larat nak habiskan.

Muka tuan blog yg happy kekenyangan.
Ariq je sorang xhabis2 lagi makan.
Tgh meratah ayam goreng.



Nak order dessert,
tapi semua habis jugak.
Actually kami sampai lambat dah pon,
pasai tu semua habis haha
Kena repeat datang sini lagi,
blom tertunai lagi nak pekena Laksamnya.

Sblom balik kerah Zaf belikan
Pavlova kat Serai :p



Blom habis kat sini aje.
Pastu ke Jaya Grocer,
beli sket barang dapur :)

3 comments:

annapeje said...

sedap ekk nasi kerabu dia hoho kat serai x sdp sangat

Fiza Rahman said...

Feveret aku tu laksam. Kat bangi seksyen 7 ni laksam memang sedap. Memang kedai kelantan.

CikPuanHaLia said...

Food kat serai bagi aku so so jer..tapi pavlova & swiss passion dia sedap. (eh..tktau betul ke eja mcm tu) ;)