Thursday, December 13, 2012

Serai @Paradigm


Gi lunch kat Serai.
First time ke Paradigm.


Sblom ni makan Serai kat Empire.


Cantik tempatnya.
Cosy sangat.


Bersih, kemas..


Bergambar sblom makan.
Aliah and Daddy.


Order Seafood Char Kueh Teow
Spaghetti Carbonara


Serai Platter
Latte enZaf, ai hot chocolate je.


Budak2 ni suka sgt ngan Carbonara.


Kalau kuar makan,
itu yg dia nak,
ai dah naik muak tgk hihi


Takhabis takat tu je,
order dessert plak.

Semestinya Pavlova tuk ai.


Dan Pandan Banana Fritters tuk Zaf.


Anak bujang ai Ariq,
makan tangan je cukup hihi.
Sian dia yer..
sabar yer, nanti mummy bagi makan.
Seminggu lagi nak masuk 6bulan sudah :)




6 comments:

zailamohamad said...

aku tak pernah jejakkan kaki ke Serai lagi..baik yang kat Empire ke mana ke..

haisyy sejak dah anak ramai ni, makan kat rumah je lagi jimat..HAHAHA

teringin juga nak makan pavlova tapi tulah laki aku mana nk layan makanan pelik2 ni..dia je kalo g meeting KLCC layan entertain customer makan tempat2 best

annapeje said...

paragdim aku x penah jejak lg huhu goreng pisang dia terbaik ...owh no pavlova sdp2 sambil telan air liur aku taip neh :P

Eliss Mie said...

terliur jugak tengok spaghetti carbonara diorang tu..hahahaa

CikPuanHaLia said...

Nakkkkk...nak pavlova n carbonara tuuuu... :')

DaZzlingLilLy said...

terliur dah tgk pavlova tu..agaknya budak2 suka carbonara tu sbb tak pedas and cheese kan ala2 lemak susu..

Has Honeylanz said...

pernah try yg kat empire je sekali..