Sunday, December 30, 2012

J Kids Playground


Kesinambungan pada entry
Birthday Yaya [link]
Partynya buat kat J Kids Playground,
Tropicana City Mall.
First time kami ke sini.

Zara n Aliah bila tau
birthday party buat kat situ,
berlari okeh dia nak masuk dlm.
Tak sabar nak main hehehe

Banyak bola dlm tu,
rasa cam ai pun nak terjun sama bole :p


Main slide.


Ariq pun nak main jugak.


Ape nama main jumping2 ni.


Time ni Aliah dah hilang
main sendiri,
ntah mana2 dia..
cari geng sendiri
taknak main ngan akak dia ;)


Zara nak naik menda ni
tapi dia tak reti nak
balancekan badannya haha


Main blocks


Ai rasa Zara bole jadi Arkitek.
Tgk hasil senibina dia.
Kagum ai okeh.


Bagi laluan pada
puan blog bersama hero kecilnya :)


Menarik tempat mainnya.
Nape masa ai kecik2..
takde plak menda alah ni.
Kita main kat taman je.
Skang ni kebanyakkan shopping mall,
dah ada indoor playgorundkan..


3 comments:

Has said...

haah..creative nye kak zara. ok masuk pink-merah. matching tudung pun lawa :)

Eliss Mie said...

budak2 nampak playground x der mak bapak pun tak heran dah kan. zaman kita tak dak pun kan..kesiannn..hehehehe

Fiza Rahman said...

Iyerlah. Zara dah ada ciri2 arkitek.