Sunday, December 16, 2012

Mengira Komen


Pergh berpinar mata
mengira korangnya komen.
Lap peluh jap..
haha gedik nak berpeluh bagai :p

Tetiba rajin benor kira ni apehalkan.
Sebenarnya kira2 komen ni,
sbb nak bagi adiah kat pengomen tegar.
Ai kira hanya tuk tahun 2012 ni je.

Kan sblom ni baru
dapat cek dari Nuffnang [here].
So ai ada la niat sket,
bila dapat duit dari berblog ni,
nak le bg something
sbg tanda penghargaan kepada uols.
Terutamanya pada yg rajin
bagi komen kat blog ni.

Next entry ai bgtau
sape penghantar komen terbanyak hihi.



6 comments:

annapeje said...

agaka2 aku banyak komen x ahahaha

Eliss Mie said...

kenapa nak kena kira? guna ada widget top commentor :)

Sidratul Muntaha said...

confirm aku tak menang.
ahahah

Nurhayati said...

eliss yg widget tu bukan ke kira dr mula berblog lagi? ke tiap kali masuk awal tahun dorang reset? rasa takkan..

kali ni aku amik komen start tahun ni je sampai entry sblom ni. kalau amik awal dr mula berblog, mcm tak fair sbb ada yg blogger active dulu dh lama x active skang.. :-)

Rozita said...

rajin nya kau

DaZzlingLilLy said...

rajinnya yati..siap kira manually...hehe..