Thursday, December 27, 2012

Madam Kwan's


Gi OU cari tempat nak lunch,
tetiba nampak Madam Kwan's
terus masuk.
Baru bukak agaknya,
sblom ni takde pun.


2 Hero Malayaku :)


Ai n Zaf bajet nak diet.
So masing2 order
Mee Sup n Kuey Teow ;)
Tapi anak2 order Nasi Ayam.


Kalau makan kat luar,
mmg Zaf layan Aliah.
Ai tak mampu nak handle
sbb dah jaga Ariq.


Zara ngan ai,
senang sbb dia dah besar lagipun.
Tak byk songeh
dan cikadak cam Aliah hihi


Penutup untuk lunch.
Banana Fritters.
Hah diet la sangatkan :p




8 comments:

annapeje said...

eh aku tgk hero2 muka sama la plak ahahaha aku salute ko sbb bole juga handle 3 org aku 2 org pon tekangkang ahahaha aiyooo sdp nyer goreng pisang dgn ice cream :d

Eliss Mie said...

memang susah erk nak handle 3-3 . eliss sorang ni pun ms kecik dulu tak terhandle. skang gumbira, tengok laa tahun depan mcm mana :p

Nurhayati said...

kalau dah handle sorang pun susah apentah lagi 3.. x terbayang huru haranya hihi

Dee said...

dee suka kuey tiow sup kat madam kwan tu..sedap..makan pulak ngan cili api..yummy..

Zuraidah Butang said...

dulu selalu makan nasi lemak madam kwan...ehhe..sejak2 pindah tempat kije tak lgk..ehhe

Rozita said...

tak payah nak diet sgt..masa muda ni le nak makan2..

Nurhayati said...

uit muda mendanya.. dh 3series.. lakiku xlama lg masuk 4series plak. cepat betul masa hehe

Cik Syida said...

suka tengok anak-anak sis, chumel.. mata bulat pulak tu :D