Thursday, November 22, 2012

Birthday Dinner


Memandangkan ai ada
membership kat Marche,
Zaf ajak makan kat situ.
ada discount haha

Pastu dia cakap
tahun ni takde hadiah.
Ai tak kisah pun,
bukan harijadi pun
dapat gak beli macam2 hihi

Ni antara makanan kami makan tadi.
Ada lagi tapi dah malas snap
sbb Ariq dah mengamuk huhu




Zara and Aliah tak nak makan sangat.
Sbb dorang sibuk nak main slide.


Ohh HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
dah 32 uolsss...
tua diluar tapi muda di dalam hahaha

Pada yang wish kat
FB, Twitter, Whatsapp dan sms
Tima kasih sesangat..
Sayang korang ketat2!!





3 comments:

m@m@yAyA said...

owh akk HAPY BIRTHDAY..(@__@)

xper kak,umor bknla penentu segalanya[chewahh][hihihi]

annapeje said...

gila ahh mg remaja bahasa pon dah tukar camtue nk peluk ketat2 wakakka

zailamohamad said...

Marche ni kat mana??

samalah ngan aku..sekarang ni takde dah hadiah birthday & aku pon tak kisah sangat sebab anytime en husban ada rezeki lebih dia kasi kita hadiah..yang tu lebih bernilai kerana ingatannya pada kita kan..