Wednesday, November 14, 2012

Belian dekat Legoland


Ni barangan yg beli
kat dlm kedai Legoland.
Zaf suh Zara beli Lego,
tapi dia taknak.
Dia lebih nakkan soft toy.

Zara amik dua plush toys tu,
satu horse satu dragon.
Zara cakap dragon tu tuk Aliah,
padahal ai tau dia nak 2-2 tu,
pandai guna nama adik dia hehe

Ai amik keychain ngan fridge magnet.
Ingatkan nak beli lebih
tapi satu tu mak ai harganya,
mahal..RM25 satu okeh.

Memang kenala nama kedai dia Big Shop.
Sbb korang mmg kena
standby big money jugak.

Harga barang2 dlm Big Shop
ni semua mahal2 yer.
Beli 5 brg tu je pun RM200+
Zaf ckp blom amik mainan Lego lagi.
Kopak dah poket dia hihi

Gambar2 kat Legoland
blom lagi transfer kat pc.
Mood rajin blom mari.
Ni dah 2 hari laundry tak habis2 lagi :(



3 comments:

annapeje said...

Biasala tempat2 mcm tue huhu nasib dorang x mintak memcm takot nyer nak bwk aqil ahahaha

atty's said...

sonoknya yati dan family dah sampai legoland

Has Honeylanz said...

mak aiii..mahalnye FM? cam FM obersi dah