Monday, September 19, 2011

Photographer Wannabe

Gambar ni disnap oleh akak Zahra.
Time ni dah malam,
kami pun dahberlekit berlengas bagai.
Muka pun dah berkilat.
Ada hati nak amik gambar.

Pakai enfon mummy je.
Makanya gambar tak bape nak cantik.
tapi kalau pakai camera canggih pun
macam la ko cantikkan hahah

First time snap,
blur


2nd time cantik,
ada blur sket je.



pastu mummy gedik suh akak Zahra amik lg sekali.
Okay yg ni just nice.



Mummy pun bertambah gedik lagi
Ha amik ko senget terus.



Zahra dah malas layan mummynya hahaha
Okay la kan,
nak suh budak 3 tahun amik gambar camne lagi.
Ni pun dah terbaik!! :-)



11 comments:

fiza said...

Pandai zahrah amik gambar ☺☺

zailamohamad said...

samerlah ngan Haziq tu..kalo dapat kamera..harus semua benda dia nak amik;P

mrsharis said...

like mother like doter begituuu..
diorg dah biasa tgk kita amik gambar kan. :)

DaZzlingLilLy said...

not bad for a 3 year old baby yati..lama2 nanti dia mst pandai..

Dee said...

pandai dah tu..sok2 asik snap gambar jelah kejenya mcm anak2 dee..siling, kipas, tingkap, pintu semua pun amik..hahaha..

Cute MuM said...

salam kenal..
tadi baca kat blog iceboxrivet pasal bithday party..
sekali nampak nama blog kita samalah..
hihi
happy blogging yer..
:)

atie said...

Ok sangat dah tuh zahra snap foto tu yati......Pandai Zahra!

Joy said...

pandai la kak zahra ambik pic...

.m.u.n.i.r.a. said...

TERBAAIK!
pandai ahkak zahra snap ek..
boleh bli camera foe her lor lps nih hehehehehe

nydia-mama akif said...

Yat...at her age, dah kire pro dah ni......pandai zahra snap pic....nanti suh mummy beli camera tau... Nanti bole asah skill lg .... Hehe....)

Myra Jay said...

Kira oklah tu pandai gak menangkap gambar ha :)