Monday, September 12, 2011

Aktiviti Ahad

Siang tadi gi beraya umah BFF kat Bandar Tasik Permai.
Makan nasi impit, kuah kacang dan mee kari.
Pergh sedap semuanya.
Tapi sayang lupa lak nak amik gambar ngan tuan umah :)

Habis dari beraya, kami beraya kat Sunway Pyramid lak.
Kalau tak jejak shopping mall tak sah agaknya kan.

Akak Zahra suka gi mall,
sbb dia akan kata "weeeeee" bila gi shopping complex ni.



Adik Aliah yang susah sangat nak dok diam dlm stroller.
Paling lama setengah jam je huhu



Kalau ada al-Ikhsan ni,
daddy mesti nak masuk.
Tak habis2 tgk kasut bolanya,
beli tak jugak huhuhu



Pas dah jalan2 cuci mata dan penatkan kaki.
Gi makan petang kat Laksa Shack.



Diriku teringin nak makan Laksam.
dari minggu lepas lagi, tak dapat.
Akhirnya hajat terlaksana.



Tak leh letak perkataan "mengidam"
kang ada org ingat pregnant plak.
Asal ngidam pregnant,
kalau tak pregnant tak leh mengidam ke :p

Daddy lak makan Assam Laksa.



Anak2 makan pretzel je hihihi
Gambar gedik dari akak Zahra



Adik Aliah plak yang tak lama lagi nak setahun.
Eh ape plak, esok la bday dia, Selasa.
Ok Daddy sila cuti,
kita gi celebrate k.



Malam dok umah makan capati aje hihi


3 comments:

a-as said...

selamat hari raya sis..

comelnya kak zahra dgn sling bagnya & happy burthday to adik aliah.
geram tengok dia :)

mEiZ SHA said...

hehehe
yeahhh nak besday da dia..;)
comel dua2 tau..cubit sket pp tuh..;p

Dee said...

tak suka laksa shack..hihihi..