Monday, September 26, 2011

Aliah's Birthday Lunch

Ingatkan nak celebrate masa harijadi dia 13hb.
Tapi xdapat buat sbb daddy keje.
Tak leh nak cuti or skip.
Jadinya kami celebrate the next day.
Itu pun dapat buat time lunch.
Daddy ada meeting lak pas tu.
Jadi la kan, dari takde langsung.

Kami ber4 celebrate kat Chili's aje.
Order combo fajitas, macaroni & cheese,
& skillet queso



Daddy & Zahra
Mummy?! tak perlu, sbb selebet hehe



Selainnya adalah pic bday girl yang diraikan.






Walaupun kejap aje makan2..
Huru hara tetap ada, mana taknya.
Kalau dah makan ngan kenit2 ni
harus tak aman dibuatnya huhu

5 comments:

zailamohamad said...

dah jumpa in person dah..comel je mung!!

mana gambar bersama ngan Lina?? uploadler walau ku tahu ku adalah ibarat giant di tepi mu:P

Zuhaini said...

Happy birthday Aliah! comel giler birthday girl ni :)

Joy said...

cute la birthday girl..mcm kakak n mommy dia je..

Ismi Umar said...

Dah besar dah lain sangat muka Aliah. Memang kalah le akak Zahra pasni.. Hehehe..

CuppyCakeMommy said...

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com