Wednesday, May 4, 2011

Wish List: Tik tok

Wish list untuk tahun ni.
Perlukan jam baru :)
cantiknya la haiiii


more details click
here

Koleksi jam tangan skang.
Ceh cam la ada 10-12..
padahal 4 ketul aje.

En suami jgn kata la.. berlambak..
sampai tak muat nak simpan.
Dia memang giler jam...
siap leh tukar2 ngan kawan wat pinjam sabau je la.
Ada sesapa nak tukar2 ngan ai tak hihi



Dah lama tak beli jam..
last beli 2008..
leh guna pakai tak alasan ni kat Zaf muahaha





7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss last 2009, hadiah hari lahir..kena beli baru jugak ni..tapi omega tak mampu lagi :p

zailamohamad said...

zaila pon dah lama xbeli jam..lagipun xpakai dah jam sekarang ni sebab konflik dengan gelang emas, dua2 nak pakai tangan kiri so terpaksalah abaikan jam sebab gelang emas lagi mahal kan..hehehehe

mrsharis said...

segan la nak tukar ngan ko..jam aku dua2 pun Guess sajok..hehe.
Omega ni memang tak mampu la aku..susu omega aku mampu..hehehe

Nurhayati said...

eliss: wah best tu dapat adiah jam.. yang penting orang bagi.. tak yah beli..best best

zaila: kalau gelang emas lagi mahal dari jam..harusla ketepikan jam itu..hihi

mrharis: weh gambar tu saje letak weh.. aku pun tak mampu nak beli. telur omega plus je aku beli haha..wish list hanya jam..cap ape aku pun tak tau nak beli ape..janji cantik.. weh jam guess pun mahal ape. jom tukar ngan aku. :-)

mEiZ SHA said...

bleh kak..da 3 tahun da tuh..
ehehehhe

DaZzlingLilLy said...

sama ler kita..dah lama tak beli jam..last pn masa kawin dulu ni..org lelaki mmg minat jam kot..my hubby pun suka jam jgk

nurulzia said...

Me too need a new wristwatch..