Tuesday, May 3, 2011

buruh kanak-kanak

Lagi 3 hari adikku nak kawin.
Huh cepat betul masa..
Cuti panjang ni, semua orang tgh sibuk tuk wat last preparation
Angah nak kawin.

Zara pun sibuk tolong mak ngah dia.
Mak ngah dia tugaskan tuk siapkan door gift.
Buh gula dlm uncang.
Dalam paper bag. hihihi



Tak ketinggalan, sikenit ni pun 'tolong' gak.
Kemain sronok tgk gula2 bertabur depan mata.



Bersepah paper bag.. bole bukak kilang dah ni.
Ada macam2 jenis, kaler.. tuk macam2 guest nanti.
yang tu nanti adik2 no 3-5 uruskan..
bagus ada adik perempuan ramaikan..
hahahaha..



Umah skang dah macam tongkang pecah.
Sepah ngan barang sana sini.
Blom lagi sedara mara sampai..
ha haru biru dibuatnya.
Tp mesti best nanti..
sedara mara berkampung.. riuh rendah dibuatnya.
gosip mak2 sedara bagaikan. hahaha
bestttttt....

Diriku pun perlu amik cuti sblom nikah dia.
Nak settlekan ape2 yg patut..
Pengantin tak bole kaco dah..
suh pegi spa, massage bagai
kena rileks jgn stress.. ;)



6 comments:

mrsharis said...

haha ko punya tajuk beb..saspen aku.
Btw, rajin btl kakak..khusyuk tu.

LIP (^_^) said...

Pandai dah anak dara tu buat kerja.

nydia-mama akif said...

amboi...kusyuk sungguh si zahrah membantu......itu yg best ade anak dara ni...hehe

mummysyafie said...

banyak nya paper beg, pandai zara tolong apa yang patut yer..mesti dier geram tengok gula2 banyak kat situ

mamazana said...

mummy!!!!
mmg mama bz sgt sekrg ni...
hati mama ni mmg nak sgt2 update gbr2 famili tau...
mama pun rindu sgt!!!!
kiss & hug utk zara & aliah....

wah... adik mummy kawin ke... semoga semua urusan dipermudahkan... insyaallah...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhu rajin kakak n adik hehehe