Sunday, May 29, 2011

Aliah: 8mos


Pejam celik dah 8bulan.
tup tup dah setahun ;-)

Budak ni sangat lasak.
Tak bole bagi mummy dok berehat bersenang lenang.
Merangkak sangat laju, suka pegi kawasan larangan.
Tang yg tak bole pegi ngan makan yg tu jugak la dia nakkan.
Skarang sibuk berdiri lepas 2 tangan.
Perasan hebat okeh..

Memandangkan dah jadi SAHM ni
betul2 menguji kesabaran.
Salute pada mak yg menjaga kami 5 beradik.
Ai yg 2 ni pun leh jadi hulk sudah haha
Pada semua SAHM diluar sana,
ai tabik spring la kat uols!!!






8 comments:

Farah said...

mata die lagi bulat dari mata kakak die kan hehe.

tahniah beb dah jd SAHM! untung anak2 ko mama die dapat duduk ngan diorg 24jam.

Dee said...

SAHM tu apa? tapi salute jugak pd semua housewives..dee yg 2 orang and weekend je jaga pun pening pala and letih sgt2..hehehe..

mrsharis said...

hehe..kan beb, lasak betul. Lagi letih kalau dalam keta.dia cam excited sgt dapat tgk dunia luar ;)

Btw, tiap kali tgk aliah aku mesti teringat auni. Aku rasa muka diorg cam ada iras sikit..ke sebab diorg sama baya, x sure..hehe

fiza said...

Sebaya lah anak kita ☺☺, bulatnya mata aliah.

.m.u.n.i.r.a. said...

bulatnya mata!
geram tengok mata kids yang bolat2 nih!

LIP (^_^) said...

Eheh..xpe lasak.means cerdik..

Joy said...

bulat comel mata aliah..sama mcm kak zahra..

mummysyafie said...

dah besar dah dier kan..kejap je masa berlalu.