Wednesday, May 25, 2011

ONECARD 4 All!

Baru balik dari OU zas terus nak update blog.
wah hebat.. citer yg 2-3minggu lepas pun tak update2 lagi.

Smalam ai dapat email dari OU,
ada wat ONECARD 4 All start harini sampai ahad.
Terus menerus ai twit twit Nurul ajak pegi.
Nasib baik hubby Nurul bg green light.

Dan pagi tadi awal2 dah kejutkan Zara tuk bersiap.
Aliah cam biasa hantar umah maktok.
Event tu wat depan butik Gap n Coach
Sampai situ je terus Zara dapat belon



Pastu register kan Zara tuk ONECARD Kids.
Lembab giler kaunternya. Padahal takde la ramai orang.



Antara booth yg ada kat event ni.
ONECARD Kids dapat balloon free.
tapi ai idak la amik malas la, nak angkut sana sini.
haha teruk betul.



Ada Sticky. Booth gula2.



Ada panjat memanjat, sesuai la tuk budak2 besar ngan
bapak mak budak kalau nak :-)



Booth makanan dari Lotte Mart.



D'Clay booth.
Yang ni ONECARD Kids dapat free wat sand art.
Zara pilih Hello Kitty.



Teman meronggeng skarang.
Nurul dan Yayang.
Gigih jua menyiapkan sand art,
yayang pun pilih Hello Kitty jua.



Ai ajar Zara camne nak wat sand art ni.
Mummy dia yg hover sebenarnya.



Pastu dia dah reti wat sendiri,
cuma mummynya kena kupilkan sticker tu.
Letih weh wat menatang ni.



Tadaaaaa
Nie la Hello Kitty Zara, cantik tak??!!
Nasib takde orang, kami berdua je ngan Nurul
Jadi takde la penuh sesak nak berpasir di situkan.



Dah habis wat sand art,
both Zara main2 kat tengah2 hall tu.
Kat situ dorang letak ape ntah cam main dam snake leader.

Ha gasak korang la, tolak menatang ape tuh,
berlari melompat.. biarkan, janji seronokkan.



Register ONECARD Kids ni dapat voucher 20% Gap kids.



Mentang2 dah jadi surirumah ni,
harus la ada je aktiviti nak kuar.
Tak reti dok diam.
Pegi weekday camni tak ramai org seronok,
cuba pegi weekend.. huh

Thank Nurul, sudi berdating ngan ai.
Masuk ni dah kali ke2 kita kan hihi




6 comments:

mrsharis said...

gila jelessss..bila pulak la aku nak merasa jadi surirumah ni...(~_~). Bosan dah keja ni..huhuhuhuhu

Joy said...

ngam aja zara n yayang..

nurulzia said...

eh kali ke3 la date tp first xde ur zara..hehehe..nnti kite date lgi ok..tq blanje lunch..

LIP (^_^) said...

The best part diskaun 20% tu..

nydia-mama akif said...

dah full time jd surirumah ker?ingatkan u tukar kerja.....jelesnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......bestnye dok umah....dpt lak g shopping time org keje..mmg heaven ....sabo je la

mummysyafie said...

psst...ai nampak neverfull kat situ