Tuesday, May 10, 2011

Henna

Zaman skarang kawin best ada henna ni.
Siap leh lukis corak2 bagai yg kita suka.
Tak macam dulu2.. pakai inai
nak kena wat sendiri, tumbuk2 daunnya.
Pastu pakai seharian suntuk..
tangan kaki nak terbukak terkangkang takot comot.
Nasib time ai kawin dapat pakai henna gak. hihi

Skarang moden.. semuanya ready made.
Yg penting kena kreatif je nak buat henna ni.

Design bawah ni, yg adik ai pilih tuk hari bahagianya.
Cantik sangat.
Org ni datang, siap bwk 3 album.. tuk dipilih.
Setiap design tu ada letak harga
tuk full package (kaki dan tangan), kedua2 tangan
or sebelah tangan sahaja.



Sessi berhenna..
sangat tekun Ct (nama tukang henna ni) ni buat kerjanya.



Dah selesai tangan, kaki plak.
Lama betul nak siap.. sbb corak byk sangatkan.



Ni la hasilnya kat tangan.
bila inai tu dah kering.. leh cuci..
kejap betul..
cantikkan..






Ai ingat nak buat henna gak.
tapi ada sikenit ni yg nak menempek je kat mummy.
Terpaksa la dilupakan huhu

Servis Ct ni sangat bagus dan hasilnya sangat puas hati.
Harga pun berpatutan mengikut corak yang dipilih.
Yang pasti Ct ni muda lagi..
umur baru 26tahun anak dah 2 orang. :-)
Kalau sape nak guna khidmat Ct ni..
sila lah like kat Facebook dia.
FatTieyHenna



7 comments:

Cik Wanie Ghani said...

uish cantiknya inai2 dia,
geram tgk,
hihihihi

LIP (^_^) said...

Smart la dia lukis..pandai ct..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa cantik nyer jeles aku tgk hehehe

zailamohamad said...

gigih betul Ct tu melukis henna tu kan..kalo zailalah..huhuhuhu..bunga sekuntum je kot reti buat..hahahah

mrsharis said...

Beb sori tk datang ari tu. Aku mati2 ingat hari ahad..melepasss.

.m.u.n.i.r.a. said...

mak aii..cantik bangat!
meriah sungguh tak macam daku dolu-dolu :)

Dee said...

dee pun berhenna jugak..tp simple jelah..adik yatie tu mmg betul2 design pengantin..outstanding..