Monday, May 16, 2011

Kawan blogger masuk tibi

Petang tadi dlm kul 5pm ai dah terpacak depan tv.
Sbb kul 5.30 ada rancangan Impian Anggun
di mana kawan bloggerku nak kuar tibi hihi

Dari smalam lagi
Eila dah bgtau dia nak kuar tv3.
Harusla ai teruja nak tgk.
Eh melebih2 plak dari tuannya kan hihi

Eila dirimu sangat cantik..
Makeup sesuai sangat..
tapi part baju tu tgk cam Eila tak brape selesa.
itu ape yg ai rasa la kan.

Pastu ai suka yg ur hubby dok sebelah masa borak ngan Tampan
Pegang2 tangan n peluk manja.. so sweetttttt :)

Bawah ni ada pic ai snap masa tgk tu.
Sempat lagi kan hehe




Sangat cantik dirimu.. meletop letopsss u
Glamer dah kan masuk tibi..
Nak autographhhh!!!! :-)


10 comments:

linahilmin said...

Ingatke i sorang je over amek pic bagai; ada deng rupanya! He he... Eila nampak stunning kan! Mekap tu kena je, santek!

zailamohamad said...

zaila xsempat nk tengok..tapi thanks yati pasal share pic Eila tu..pasni mesti femes Eila kan?? hehehe

mrsharis said...

memang cantikkk..
agak2 haris nak tak hantar aku g NYSC tu..huhuhu..

atty's said...

alor..kty melepas nak tgk..iela..masuk tb

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaa
mama ninie amek NYSS ni kak\tp x jalan langsung..

riban2 abes tp xde effect ape langsung..

Nurhayati said...

lina: yeke.. kita serupaaa!! haha

zaila: haah femes sudah kawan kita :)

mrsharis: ko nak pegi wat menda.. kulit muka dah cantik sangat huhuh

atty: kalau yati keje confirm melepas nak tgk gak.

meiz: ninieee, tak semua org sesuaikan.. sayang duit ribu2 tu huhuh

Joy said...

x tgk..tp rs mcm x caya aja tgk pic eila sblm wat treatment tu...bak eila shout kt twitter..yg ramai x caya katanya...tp btul eila ckp..ikut kesesuaian kulit muka gak

mummysyafie said...

tak sempat nak tengok..tapi nampak betul kesan treatment tu

~Eila @ Along~ said...

wawawa.... kuar tv time kebetulan ramai org amik cuti sempena wesak ye... dan hari gur lagik...

heeee... eila tak sempat tgk sgt..asyik org call/sms/bbm..huhuhu

neway, tq tlg snap ye... :D

(mana glamer masuk tv &minit je) :p

nurulzia said...

lawa uuuuuu